Standard Baccarat van Microgaming

We komen gelijk met de deur het huis in: wij houden niet van de flash baccarat spellen. Maar over smaak valt niet te twisten en daarom zijn we niet de beroerdste om de spellen toch te recenseren. Dat is tof, toch?

Baccarat Gold is een spel gemaakt door Microgaming en is al enige jaren oud. Dat is niet gek, wetende dat Micro Gaming in 1994 het eerste online casino spel ooit maakte. Om eerlijk te zijn ziet deze flash variant eruit alsof die niet veel later is geproduceerd.

Voor deze tijd is het grafisch allemaal zwaar gedateerd en lijkt het wel alsof je een reis terug in de tijd wordt aangeboden. Misschien heeft dit spel dan spelende wijs wel wat voordelen?

Nou, dat valt helaas dus tegen. Ten eerste begint de minimum inzet bij 10 euro. Jawel, ze laten er geen gras overgroeien en ook al is het spel alles behalve classy, de inzetten zijn daarentegen niet erg ‘toegankelijk’.

Uitbetaling van Baccarat Gold van Microgaming.

De Player oftewel Punto betaald natuurlijk 1 maal je inzet uit. De Banker oftewel Banco betaald 0,95 maal je inzet uit en de Tie oftewel Egalité betaald 8 maal je inzet.

Spelverloop Standard Baccarat van Microgaming

Minimum inzet is 10 euro en maximum inzet is 500 euro. Met het plusteken en de minteken kan je je chip waarde kiezen. Daarna kan je op één van de drie knoppen klikken om te gokken op één van de partijen. Zowel aan de Player kant als aan de Banker kant verschijnen er twee kaarten en – indien daar de juiste kaarten voor zijn gevallen – komt er ook een derde kaart.

Er verschijnt ter verduidelijking op het scherm welke partij heeft gewonnen. Indien je op de juiste partij hebt ingezet, zal je automatisch je uitbetaling ontvangen. Je inzet wordt vervolgens automatisch verwijderd.